Două căsuţe din lemn puse la dispoziţie de Primărie pentru copiii cu handicap

Două căsuţe din lemn puse la dispoziţie de Primărie pentru copiii cu handicap

Primăria municipiului Giurgiu a răspuns apelului lansat de Asociaţia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din România – filiala Giurgiu şi i-a pus la dispoziţie două căsuţe din lemn, pentru a le folosi gratuit în această perioadă, în scopul comercializării de obiecte lucrate manual de către beneficiari. În prezenţa primarului Nicolae Barbu şi a administratorului public al municipiului, Emil Vucă, cele două puncte de comercializare au fost inaugurate luni, 3 decembrie, în Piaţa Centrală, cu ocazia “Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Handicap”.

“Mă bucur că s-au organizat aşa de frumos şi că am putut să îi ajutăm pe beneficiarii acestei asociaţii. E bine ca cetăţenii municipiului să cumpere aceste obiecte pentru că vor avea parte de o dublă bucurie: aceea de a dărui un obiect unicat, dar şi de a-i ajuta pe aceşti copii. De multe ori, handicapul nu este decât în mintea noastră”, a declarat primarul Barbu. Dincolo de ajutorul oferit din funcţia publică pe care o deţine, edilul a vrut şi să contribuie la campania de strângere de fonduri iniţiată prin vânzarea acestor produse, cumpărând mai multe obiecte.

Banii rezultaţi din vânzarea felicitărilor, a tablourilor sau a sfeşnicelor realizate din hârtie sau plastic au titlul de donaţie şi vor ajunge în contul ASCHF-R Giurgiu, urmând a fi folosiţi pentru cumpărarea cadourilor de Crăciun pentru cei 70 de tineri şi copii din cadrul acestei asociaţii conduse de Ionela Tudor.

Ultima modificare: 03.12.2012 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI A FOST SĂRBĂTORITĂ ŞI LA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.